Online opdracht voor studenten: Diversiteit in coronatijd

28-04-20 | 0 Reacties

Practor Birgit Pfeifer heeft een opdracht voor studenten burgerschap opgezet die jullie kunnen gebruiken tijdens online burgerschapslessen.

Het thema van de opdracht is diversiteit en inclusie. Door Corona is het leven voor ons allemaal heel erg veranderd en er is veel onzekerheid. Hoewel we allemaal met Corona te maken hebben, gaan mensen er toch verschillend mee om. In deze module laat je je studenten nadenken hoe zij persoonlijk met Corona omgaan. Ze gaan uitzoeken wat Corona betekent voor het beroep waarvoor ze aan het studeren zijn en ze gaan de verschillende manieren waarop mensen met deze crissi omgaan, ontdekken. Hier maken ze uiteindelijk twee producten van. Tijdinvesteringca 10 uur incl. 1 uur online les.

Klik hier om de uitgebreide uitleg van de opdracht te lezen.