Save the date: 31 oktober inspiratiefestival in Zwolle

5-06-19 | 0 Reacties

Op de inspiratiedag op 31 oktober 2019 organiseren we een festival rondom het thema ‘Verschillen waarderen’. Plaats en programma wordt nog bekendgemaakt.

We werken met sessies die raken en ons verleiden tot veranderen van perspectief (de wereld door de ogen van een ander zien). Reken op muziek, theater, dans, beeldende kunst, out of the box en out of the comfortzone. Op het festival worden ‘data verzameld’ in de vorm van vlogs. In de vlogs wordt ingegaan op de vraag: wat op het festival heeft je uitgedaagd om de wereld door de ogen van de ander te zien om verschillen te leren waarderen?

Oproep
We zoeken nog mooie bijdrages voor dit festival. Weet jij anderen te raken? Kan je andere uitdagen om zich in een ander te verplaatsen? Of weet jij een collega die dit zou willen/kunnen? Laat het ons weten.

En ook als jij een mooie naam bedenkt voor dit festival  horen we het graag!

Mail naar bpfeifer@federatiechristelijkmbo.nl.