In deze tijd van de coronacrisis bevinden we ons natuurlijk in een bizarre situatie, maar we zien ook dat juist nu verschillen overbrugd worden en verschillende bevolkingsgroepen samenwerken om dit virus te boven te komen. We hopen dat deze crisis gauw voorbij gaat, maar dat de spirit van saamhorigheid blijft bestaan! Pas goed op jezelf en op anderen.
logowebsiteorgineel

Save the date inspiratiedag Met Ander Ogen!

Ervaar hoe het is om vanuit een ander perspectief naar jezelf, naar anderen en de wereld te kijken In een experience die in niets lijkt op de conferenties die je gewend bent, worden je zintuigen geprikkeld met storytelling, (toekomst)muziek, proeven, luisteren, creëren, onderzoeken en een aantal verrassingen. In een ‘all inclusive’ programma is er eten en drinken en doe je mee van begin tot eind.
Deze exclusieve belevenis voor medewerkers en bestuurders in het mbo word je aangeboden door de Federatie Christelijk MBO en haar Practoraat Verschillen Waarderen. Zet deze dag vol ontmoetingen, inspiratie en verbinding op 11 juni in je agenda. Aan het eind weet je hoe het is om in de schoenen van een ander te staan en leer je verschillen tussen mensen meer te waarderen. Save the Date Meld je hier aan voor Met andere ogen op 11 juni 2020 van 13.00 tot 19.00 uur. Locatie Utrecht De Fabrique.
unnamed

De ideale burger - tentoonstelling Rijksmuseum voor MBO studenten

Het Rijksmuseum is gestart met een nieuw programma voor mbo studenten. 'De ideale burger', zoals het programma heet, is een aanrader om met je studenten heen te gaan, maar is ook als teamuitje leuk! Klik hier voor alle informatie.

Technische mbo-opleidingen blijven een mannenbolwerk

Lees hier het artikel van het Financieel Dagblad over meisjes in techniek.

Practoren op werklunch bij minister Van Engelshoven

Practor Birgit Pfeifer nam op 23 januari 2020 deel aan een luister- en inspiratiesessie met minister Van Engelshoven. De minister had Birgit, enkele andere practoraten en medewerkers van de Stichting 'Ieder mbo een practoraat' uitgenodigd om na te denken over de toekomst van het mbo. Klik hier om te weten hoe dat is verlopen.

Tip van Veerle

Deze keer zou ik graag de podcast Adulting met je willen delen. Alweer een podcast denk je? Dat klopt, want ontzettend veel studenten van jullie luisteren naar podcasts. Zo heb ik ook gehoord van deze podcast, want tijdens een les van practor Birgit vertelde een student mij over de podcast Adulting. Ze zei dat het haar had geholpen meer in …
Meer lezen

Stuur door

Voel je vrij om deze nieuwsbrief binnen je eigen organisatie verder te verspreiden!
linkedin website twitter 
MailPoet